Hallo! Mijn naam is Aline

en ik vind het superleuk om jou te helpen bij je administratie! Maar… Ik kan me voorstellen dat je eerst wat meer over mij wilt weten.

Samen met mijn man Barend woon ik in een dorpje op het mooie eiland Schouwen-Duiveland. Ik geniet hier volop van de rust en de Zeeuwse omgeving.

Regelmatig struin ik tijdschriften af, op zoek naar een nieuw recept. Want ik kook ontzettend graag. Ik vind het dan ook superleuk als vrienden of familie komen eten. Of gewoon lekker een bakje koffie doen samen. Daar word ik echt enorm gelukkig van.

"Jouw administratie, tot in de puntjes geregeld."

Van opleiding naar baan

Na mijn opleiding Bedrijfsadministratie ben ik begonnen als administratief medewerkster. Ik deed de zorgadministratie, financiële administratie en secretariële werkzaamheden. Na tien jaar ervaring – en met plezier werkzaam te zijn geweest bij een zorginstelling – was het tijd voor een volgende stap.

 

Van baan naar bedrijf

Sinds 2019 liet het idee me niet meer los: wat als ik mijn eigen bedrijf begon? Ik wilde graag mijn ervaring en kennis gebruiken en verbreden, door ook andere (zorg)ondernemers te ondersteunen in de administratie.

Bureau STIPT was geboren…

Van mijn bedrijf naar jouw bedrijf

Enthousiast ben ik begonnen! Daar kreeg ik al snel heel veel positieve energie van.

Ik houd van structuur, duidelijkheid en overzicht. Ik word oprecht gelukkig van het feit dat ik orde kan scheppen in jouw administratie.

Alles wordt tot in de puntjes geregeld… Want ik ben pas tevreden als jij dat bent!

Wat anderen zeggen:

Ik heb geen grote praktijk, maar ook hiervoor kon Aline zeker wat voor mij betekenen op het secretariële deel als ook de boekhoudkundige kant. Aline is enorm flexibel in hoeveel uren ze wil en kan werken, en ze denkt mee in oplossingen hoe een probleem of onderwerp aan te pakken.
Ze is zo'n enorme aanwinst gebleken! Ik kan zonder zorgen de taken aan haar uitbesteden en weet dat het correct en op de goede manier wordt afgehandeld. Ik hoef er niet meer naar om te kijken.
Door de ondersteuning van Aline heb ik meer tijd over gekregen om de dingen te doen waar ik de praktijk voor ben gestart; behandelen!
Eefje Veenker
Praktijk EEF
Bureau STIPT is zeer betrouwbaar en klantvriendelijk. Je mag de naam vrij letterlijk nemen, want alles wordt door Aline mooi op tijd aangeleverd of in orde gemaakt.
Heb je vragen over bepaalde onderwerpen, dan zoekt Aline het grondig voor je uit.
Ik zou mijn collega's en kennissen Bureau STIPT zeker aanraden.
Janne Lievrouw
Fysiotherapeut

Ook je administratie tot in de puntjes geregeld?

Je kunt me van maandag tot vrijdag bereiken via WhatsApp, telefoon of e-mail. Ik hoor graag van je!

E: info@bureaustipt.nl

T: 0627513722